duminică, 11 aprilie 2010

De data asta chiar ca te urasc !!!

Banuiesc ca fiecare dintre voi s-a confruntat macar o data in viata cu acel demon numit prieten. Acum inteleg de unde provine zicala "fereste-ma, Doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc si singur!"
Poate lovitura e mult mai dura cand vine din partea unei persoane de la care nu te astepti, sau pe care nu o vezi in stare sa iti faca asta. Prima data se da cu lugu-lugu, si asta pana isi atinge scopurile. Apoi, cum zicea: 180 si fugi!
E totusi o situatie noua pentru mine si nu stiu cum sa reactionez. Dar stiu ce voi face.

  • Sa-ti fie clar, nu iti datorez nimic si pentru nimic din ce voi face sau ce voi realiza de acum in colo nu trebuie sa te simti responsabil, nici pozitiv, nici negativ.
  • Daca ma vezi pe strada, pastreaza distanta si nu incerca sa iti unesti privirea ta cu a mea. S-ar putea sa nu iti placa ce o sa vezi.
  • Nu te mai gandi la mine si uita tot ce a fost pana acum. Fa 'tabula rasa', e cel mai bine. Arunca la gunoi albumul. Nu ai nevoie de asemenea amintiri.
  • De cate ori iti vei aduce aminte de ce a fost si te va apuca plansul, da-ti un pumn sau baga-ti brisca-n coaie. Esti barbat, ce mama dracului?!?

................................................................

Asta nu mai e acea joaca.

Nu se mai tine scorul.

Asa ca, de data asta chiar ca te urasc!!!

2 comentarii:

  1. Cel mai frumos lucru in ura ta este faptul ca te-ai simtit obligata sa precizezi ca nu datorezi nimica, asta inseamna ca s-a reusit intr-adevar atingerea scopului: ti s-a oferit ceva. e tot ce s-a vrut. E doar pentru tine si s-a oferit cu cea mai mare placere...

    RăspundețiȘtergere
  2. sincer, nu mi s-a oferit. am simtit nevoia sa precizez, doar pentru ca stiam ca acel cineva si-ar dori sa fie cauza realizarilor mele. dar cum spuneam, chiar nu e. as fi facut la fel si cu si fara...
    dar, daca ma gandesc mai bine, mi s-a oferit ceva: o totala lipsa de incredere de acum incolo in oameni...din pacate, deci nu stiu unde e placerea in asta...

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...