miercuri, 30 decembrie 2009

GRRRRRRRRRRRRRRRR

Tu, jigodie ordinara, hai pa si mars ii spui la muma-ta care te-o crescut ca un badaran ce esti. Cum vezi ca cineva e mai inteligent decat tine, imediat sari cu gura, dar nu uita, boule, ca inteligenta nu se masoara in muschi sau in vrajeli. Chiar exista oameni care isi stiu folosi capul. Tu habar n-ai. Dar acuma stiu care ti-i baiu, javra! Esti gelos, jigodie ce esti. Ai realizat in sfarsit ca ai ramas singur. Toti cei din jurul tau sunt seriosi, doar tu ai ramas pe dinafara. Nici nu ma mir ca nimeni nu vrea sa fie prin preajma ta. Tu si cand saluti, MINTI!!! Minti de ingheata apele, dar nu uita ca nu ai destula inteligenta sa tii minte tot ce ai mintit. De aceea te minti si te dezminti pe tine, fraiere. Tu, care cica ai trecut prin toate si ai vazut tot ce se putea vedea , dar tie abia ti-au crescut flocii, mah putza.
Tu ai pretentii de la oameni sa te respecte si sa vorbeasca frumos cu tine, dar tu nu esti in stare sa porti o discutie simpla fara ca tot al doilea cuvant sa fie pula . Imi pare rau ca te-am cunoscut si ca am avut incredere in tine. Tu ceri respect si onoare? 'Tu-ti natia ta de jigodie...Esti tipul de om la care daca nu-i merge bine baga strambe la toti cei pe care ii vede. Nu stii numa sa bagi bete in roata si ura intre tine si restul populatiei. Nu ai realizat ca nimeni nu te vrea ca si prieten? Si la cat de prost esti...mai las'o balta, idiotule.
Fereste-ma doamne de prieteni ca asta, ca de dusmani ma pot feri si eu.
Si iar revin la bietul Cioran: Uneori as vrea sa fiu canibal nu din placerea de a-l devora pe asta cat de a-l vomita!!!!
...
Sper ca acum ma pot calma

Un comentariu:

  1. Deeea! Cine te-a suparat asa, Deutsa? Spune-mi ca-i fac fundul arsice! q:

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...